Social Media

Poe Hao

Onder de namen PoeHao en Poe Hao schrijft John Ensberg al jaren over games, gadgets, hardware en evenementen. De elementen esport, virtual reality en cosplay kunnen daarbij op extra aandacht rekenen. Na lange tijd alleen op Fok.nl zijn artikelen te hebben geplaatst, is het tijd om zijn werk aan meer sites aan te bieden. Dat geeft namelijk meer mogelijkheden om zijn passies een podium te geven. Naast schrijven maakt PoeHao ook reportages van evenementen, tech en bijzondere zaken in het algemeen die in zijn straatje passen. Ook komen er regelmatig streams voorbij van nieuwe games.
Poe Hao
Poe Hao
Een analoog toetsenbord geeft je de mogelijkheid om de toetsen even gevoelig te maken als de joystick van een game controller. Waarom je zoiets zou willen en welke opties je hebt lees je hier

Wooting Calder Limmen Cooler Master Michael van der Kramer

http://www.poehao.com/hardware/cooler-master-vs-wooting-analoge-toetsenborden/
Poe Hao
Poe Hao
The MMORPG The Elder Scrolls Online has new DLC: Murkmire. We did a tour of the environment with Jeremy Sera (lead content designer) and Ed Stark (zone lead). We got attacked by plants, watched a weird Argonian ball game, got killed by a necromancer, and went sightseeing at a great manor built at and under a lake. Of course we also had the chance to ask these devs a few questions.

http://www.poehao.com/mmo/poehao-en-bethesda-spelen-eso-murkmire/
Poe Hao
Poe Hao
Harold Halibut: een volledig met de hand gemaakt avontuur. Een ruimteschip uit de 50-er jaren is onder water op een buitenaardse planeet.

http://www.poehao.com/previews/harold-halibut/
Poe Hao
Poe Hao
#Hooligans hebben hekel aan esport en gooien met #controllers en #tennisballen. Raar, maar waar. Hun club Young Boys Bern doet trouwens helemaal niets met #esport..

http://www.poehao.com/esports/zwitsers-protest-tegen-esport/
Poe Hao
Poe Hao
Bart “Androskat” Geurkink racet nu al met F1 2018 EN stopt met racen in de Pro League EN gaat casten. Volg hem op YouTube voor de eerste beelden van de nieuwe… https://t.co/1n1Y9Z7OAE
Poe Hao
Poe Hao
G2A now offers physical as well as digital gaming products.

Available already in Great-Britain, Sweden, Italy, Czech Republic, Romania, Spain, and of course Poland.

Link in Bio ->… https://t.co/V1oRkfvrrH