Amateur-teams welkom bij ESL

Het nieuwe -seizoen bij gaat weer beginnen. Vanaf 3 april kan je strijden om een plekje in de finale voor Counter Strike: Global Offensive (CS:GO), League of Legends en Rainbow Six: Siege. In totaal is er een prijzenpot van €20.500,- te verdelen, maar iedereen speelt natuurlijk mee om ervaring op te doen en zoveel mogelijk roem te vergaren.

ESL - Winterfinale

Inschrijven
Vanaf 3 april starten de kwalificaties voor Counter Strike: Global Offensive (CS:GO) en vanaf 17 april die van League of Legends. Ben je enthousiast, wil je ervaring opdoen met esport-toernooien en wil je een kans maken om de favorieten te kijk te zetten en kampioen van de Benelux te worden, dan kun je je hier opgeven voor CS:GO en hier voor League of Legends. Het is natuurlijk handig als je reeds een team hebt. Een team bestaat uit ten minste vijf spelers, waarvan er ten minste drie in de Benelux dienen te wonen.

ESL - Winterfinale

Rainbow Six voor beginners
Om nog meer kansen te bieden aan amateur-teams, is er nu naast de ESL Benelux Championship een extra competitie: de Rainbow Six Benelux League. Dit seizoen worden de Rainbow Six: Siege– wedstrijden ook live uitgezonden. Je kan je iedere week opgeven om mee te doen met de Go4R6. De eerstvolgende krachtmeting is op 29 maart. Schrijf je hier in voor de competitie op pc en hier voor PlayStation 4.

ESL - Winterfinale

Lekker kijken
Het fotoverslag van de vorige seizoensfinale van Rainbow Six: Siege kun je hier nog eens bekijken. Een fotoverslag van de seizoensfinales van CS:GO, Rocket League, HearthStone en League of Legends staat hier. Vanaf 30 april zijn de esport-wedstrijden weer live te zien via Twitch en Facebook.

ESL - Winterfinale

ESL - Winterfinale

Related Images:

Geef een reactie