Asterion heeft nieuw CSGO dreamteam

17 april 2019 | 16:54

Een van de grote namen in de Nederlandse -scene is . Ze hebben zich een tijdje rustig gehouden op het vlak van Counter-Strike, maar ze zijn weer terug. Hun verse team heeft een stel indrukwekkende namen, die de concurrentie zeker reeds kennen. Asterion doet mee aan het Dutch Championship Counter-Strike, maar kijkt nu al met een schuin oog naar Rotterdam.

Asterion

De teamleden zijn Steven “blackie” Groeneveld, Mark “NexFox” Breetveld, Nino “NiNo” Roos, Patrick “Pat” Van der Bijl en Benn “cadzor” Proost. NexFox en blackie speelden afgelopen woensdag nog samen onder de vlag van mCon esports in de . NiNo en blackie kennen elkaar nog van hun tijd bij Trust Gaming. De Belg cadzor speelde in het verleden reeds voor Asterion en Venko Gaming en Pat knalde hoofdjes kapot bij complexSimplicity.

blackie + NiNo
blackie en NiNo toen ze nog voor Trust Gaming speelden 

De kwalificaties voor de Dutch Championship Counter-Strike lopen nog tot 11 april. Hierin gaan 16 teams strijden om door te stromen naar het daadwerkelijke toernooi dat start op 23 april. Daarin nemen uiteindelijk acht teams het tegen elkaar op om te bepalen wie het beste Counter-Strike  kan spelen in Nederland. De prijzenpot is goed gevuld met €13.000,- dus het is de moeite waard om mee te doen!

ESL Dutch Championship

Geef een reactie