Blizzcon viewing party in Alphen

29 oktober 2018 | 16:32

De vele fans van ontwikkelaar Blizzard kijken het hele jaar uit naar Blizzcon: de jaarlijkse happening vol nieuwtjes, vragenuurtjes, concerten en heel veel . Een reis naar Anaheim in de Verenigde Staten is niet voor iedereen weggelegd en online kijken kost al snel €39,99. Esports Game Arena speelt hier handig op in met een BarCraft viewing party, gratis toegang en gratis goodies.

BarCraft viewing party

Viewing parties worden snel populairder. Eerder berichtten wij over de Dota's The International – viewing party en de aankomende Rainbow Six Pro League Finals Viewing Party. Het is dan ook een ideale gelegenheid om gelijkgestemden tegen te komen, naar topsport te kijken en te genieten van een (alcoholische) versnapering.

Overwatch-hoodie

De BarCraft viewing party is op zaterdag 3 november bij de Esports Game Arena in Alphen aan den Rijn. Er is (sterke) drank, (speciaal)bier en genoeg te eten. Voor de fans zijn er verschillende goodies te bemachtigen, zoals een Overwatch-pet, een Zenyatta Funko poppetje en (mijn favoriet) een Overwatch-hoodie. De Arena gaat open om 17:30.