FC Utrecht zoekt FIFA-speler

21 september 2018 | 14:40
Voetbalclub FC Utrecht heeft esporter Danny Hazebroek, die hen vertegenwoordigd in de eDivisie. Hij kan wel wat versterking gebruiken en daarom is er een uitgebreide zoektocht opgezet. Meer dan 300 FIFA-fanaten deden mee, verdeeld over twee toernooien. Van die grote lichting zijn er nu drie overgebleven.
De finalisten deden mee aan een van de toernooien. Daarvan gingen er per toernooi vier spelers door en er waren ook vier wildcards vergeven. De laatste 12 mochten het uitknokken onderling en ook potjes FIFA spelen tegen Danny Hazebroek. Daarnaast kregen ze ook een om te kijken hoe ze zichzelf konden presenteren voor de camera en werd hun clubkennis getest.

De drie kanshebbers op deze prestigieuze positie zijn Sven Counotte, Christiaan van der Mark en Mike “Walker” van Wandelen. De laatste naam komt velen wel bekend voor. Van Wandelen is ook een begenadigd racer en won tijdens de lancering van F1 2018 de hoofdprijs.

Mike Walker
Mike Walker

Via de website van FC Utrecht kun jij je stem uitbrengen op je favoriete speler. Je kan de drie filmpjes van de kanshebbers bekijken en stemmen op jouw held. Wie mag van jou FC Utrecht vertegenwoordigen?