Fight Session voor fanatieke vechtjassen

Vechtspellen zijn wat minder prominent aanwezig in de esportscene, maar ze doen zeker mee. De beste gamers kwamen laatst samen op een onofficieel toernooi om hun vaardigheden scherp te houden en elkaar weer eens te zien. Een mooi gelegenheid voor de fans om afgedroogd te worden door hun helden.

Lan Game Sessions
AcTioNPaXioN kan het niet geloven

Lan Game Sessions organiseerde een Fighting Game-toernooi genaamd Fight Session 8 in Amsterdam. Beoefenaars en fans van Tekken 7, Super Smash Bros. Melee, Super Smash Bros. 4 en Dragon Ball FighterZ lieten Wii U- en PlayStation 4-consoles heet worden, mishandelden controllers en hadden veel . Grote namen zoals Amsah “Amsah” Augustuszoon (Nederlands beste Super Smash Bros. Melee-speler), Derek “AcTioNPaXioN” Baffoe (Tekken-ster), Gregory “Nindo” Simon (Dragon Ball FighterZ-­ meester) en multi-talent Ricardo “WhYYZ” Kappar waren aanwezig.

Lan Game Sessions
Gunter – WhYYZ speelt Tekken 7 tegen Roddy

Alle finales werden gespeeld op de beamer, zodat iedereen mee kon genieten. Natuurlijk is het de droom om één van de ‘grote namen' te verslaan en liefst in een finale. Dit lukte WOF Shadow, die Nindo kon verrassen en een deuk in zijn zelfvertrouwen kon maken.

Lan Game Sessions

Hieronder zien jullie alle finales die er zijn gespeeld tijdens Fight Session 8. Zaterdag 30 juni is er gelegenheid om te komen sparren bij Lan Game Sessions in Amsterdam. De volgende Fight Session  heeft nog geen datum, maar 21 juli is er een Super Smash Bros -toernooi.

Tekken 7: AcTioNPaXioN vs Gunter – WhYYZ

 

Dragon Ball FighterZ: WOF Shadow vs AFK – Nindo

Super Smash Bros. Melee: – Amsah vs Risc

 

Super Smash Bros. 4: Azreal vs Supahsemmie