Game Mania met Nintendo Night in Esports Game Arena

In Alphen aan den Rijn is er geen Game Mania-winkel, maar daar komt vanaf morgen verandering in. Op verzoek van de Esports Game Arena komt er nu een Game Mania ín de Arena. Bezoekers kunnen een game eerst spelen en dan pas besluiten of ze deze willen kopen.

Game Mania in EGA

Veel gamers die langskomen bij de Esports Game Arena hadden geklaagd over het gemis van Game Mania in hun stad. Dat is vanaf morgen dus voorbij. Om dit heuglijke feit te vieren is er vanavond een Nintendo Night. Elke bezoeker krijgt natuurlijk goodies, er zijn speciale Nintendo cocktails en je kan meedoen aan een toernooi-marathon. Er zijn toernooien Mario Kart 8Tetris 99 en Super Smash Bros Ultimate. Iedereen die zich inschrijft doet mee met Mario Kart 8 Deluxe. De snelste 16 gaan elkaar te lijf in Super Smash Bros Ultimate. De top vier mag tenslotte gaan puzzelen met Tetris 99. De vingervlugge stressbestendige duizendpoot die daar wint wordt gekroond tot beste Nintendo-speler van Nederland! De winnaar krijgt daarbij ook een Mario Kart trofee en mag drie Nintendo-games én een accessoire uitkiezen.

Nintendo Night

Je kan ook natuurlijk relaxt zelf spelletjes spelen. Het meenemen van je Nintendo Switch en / of DS wordt aangeraden. Iedereen is welkom, maar jonge bezoekers krijgen geen alcohol ingeschonken. Er zijn ook alcoholvrije Nintendo cocktails voor hen.

 Game Mania aanbiedingen

Zaterdag 20 april om 12:00 gaat de Esports Game Arena open en dan zijn er een heleboel mooie aanbiedingen ter gelegenheid van de nieuwe Game Mania.

Enkele voorbeelden:

  • Red Dead Redemption (PS4)     €30,-
  • Spider-Man (PS4)                    €30,-
  • Battlefield V (PS4)                   €20,-
  • Uncharted Lost Legacy (PS4)    €10,-
  • Xbox One S met 2 controllers en Forza Horizon 4Gears of War 4Halo 5 Guardians en Rare Replay         €179,-