Halve finales Benelux Premier League

26 augustus 2018 | 21:24

 

Riot Games geeft de League of Legends-spelers uit de de kans om door te stromen naar de top met de Benelux Premier League. De eerste editie van de BPL van zit er alweer bijna op. Gisteren was er de eerste halve finale: New Dynasty won verrassend van Sector One. Wie hun tegenstander mocht zijn, werd vanmiddag uitgevochten tussen Team Echo Zulu en NHL Unity.

Benelux Premier League
NHL Unity

Benelux Premier League
Mathia Koolhout en Koen Schobbers

Het geheel werd aan elkaar gepraat door hosts Koen Schobbers en Mathia Koolhout en de casters Tim “Toddle” de Jonge en Fedor “DeFörklift” Span

Benelux Premier League
Casters Tim “Toddle” de Jonge en Fedor “DeFörklift” Span

Het werd een eenzijdig verhaal helaas. NHL Unity kon niet in de wedstrijd komen en liep steeds achter de feiten aan. De jungler van Echo Zulu, Poeza, had de dag van zijn leven en sloopte eigenhandig het zelfvertrouwen van NHL.

Benelux Premier League
Team Echo Zulu

Na een achterstand van 2 – 0 was het duidelijk dat NHL iets moest veranderen. In de derde ronde kwamen ze al snel op een 7-2 achterstand, maar ze zetten deze om in een 8 – 8 score! Helaas bleef het daarbij en speelde Echo Zulu de wedstrijd strak uit.

 Benelux Premier League
NHL Unity

Volgende week is de grote finale in Esports House 010. In het verleden heeft Team Echo Zulu steeds gewonnen van New Dynasty, maar dat zegt niets. Als New Dynasty het niveau van gisteren kunnen evenaren, dan maken ze zeker kans om er met de winst vandoor te gaan.

Benelux Premier League
Team Echo Zulu