HomeStory Cup XVII [foto-verslag]

01-07-2018 21:03

De HomeStory Cup is een heel bijzonder evenement. Twee keer per jaar wordt een select groepje StarCraft 2– spelers uitgenodigd om een toernooi te spelen. Er zijn geen ranking-punten te verdienen, de casters nemen niets serieus, spelers zijn tijdelijk analist en de alcohol stroomt rijkelijk. Natuurlijk wil je hierbij zijn.

HomeStory Cup

HomeStory Cup

HomeStory Cup
Dennis “TaKe” Gehlen

Het verhaal achter HomeStory Cup is heel simpel en tegelijk onvoorstelbaar. Caster Dennis “TaKe” Gehlen organiseerde lan-feestjes bij hem thuis. Tussendoor werden er ook potjes Texas Hold 'em poker gespeeld. Deze werden al snel erg populair. Dankzij vrijwilligers en vrienden groeide het al snel uit zijn voegen. Nu is er onder het appartement van Take een complete -bar met arcade trekjes. Speelkasten, pc's tafelvoetbal, airhockey en een complete bioscoop zorgen voor het gaming-gevoel. De goedgevulde bar en de ligbanken maken het extreem huiselijk.

HomeStory Cup

HomeStory Cup
Toiletten in stijl

HomeStory Cup
Mjolkie is een Zerg-keukenprinces 

Lynne “Mjolkie” van Vuuren is een keukenprinces met het Zerg-logo geschoren in haar haar. Zij is de beste vrouwelijke StarCraft 2-speelster in Nederland en een vaste gast van HomeStory Cup.

HomeStory Cup
De caster Rotterdam is een van de beste casters ter wereld

Als je een StarCraft 2– of gaming fan in het algemeen bent dan moet je een keer langsgaan bij de HomeStory Cup. Gamers horen er ten minste één keer in hun leven een bedevaart genaakt te hebben naar de Take TV-bar. Heb je een hekel aan alcohol, houd dan een paar straatlengtes afstand van Krefeld in het algemeen.

HomeStory Cup
Kevin “Harstem” de Koning en zijn vriendin Irene

HomeStory Cup
Krefeld

Kijk hier naar de finale van de HomeStory Cup:

Bekijk een live video van TaKeTV op www.twitch.tv