Maandelijks VR esports-toernooi in Virtuality

In The Virtuality kun je veel verschillende virtual (en augmented) reality apparaten naar hartenlust uitproberen. Voor de strebers onder ons is er nu ook een maandelijks Omni Arena esports-toernooi, waarbij de winnaar met €1000,- en een HTC Vive naar huis gaat. Dat motiveert je toch om wat meer je best te doen.

Omni Arena esports

De strijd vindt plaats op de Virtuix Omni, een apparaat waarmee je kunt lopen en rennen in . Met een Virtuix Omni kun je van alles spelen, zoals GTA V en The Witcher 3, maar er zijn ook games speciaal voor gemaakt. Deze komen natuurlijk aan bod in het toernooi.

Omni Arena esports

Van 24 tot 27 januari kun je proberen de hoogste score te behalen in Omni Arena. Je vecht tegen een leger van robot-soldaten en krijgt punten voor het slopen van deze technologische hoogstandjes. Hieronder een voorproefje van de game.

Mocht je mee willen doen, dan kun je hier de regels bekijken. Let wel: dit toernooi wordt iedere maand wereldwijd gehouden. Het niveau kan dus hoog liggen. De enige plek waar je mee kunt doen in de is dus The Virtuality in Amsterdam. De beste speler van het hele jaar krijgt als bonus ook nog €41.000,- op zijn of haar bankrekening gestort. Meer informatie over het toernooi is hier te vinden.

Omni Arena esports