Mijndomein Masters is terug

De fans van de FPS-game Counter Strike: Global Offensive () kunnen hun hart weer ophalen: het tweede seizoen van begint op 21 maart. Gamers met een vaste hand kunnen zich als team hier opgeven. In tegenstelling tot vorig jaar wordt het toernooi nu op een nieuwe locatie in Den Haag gehouden.

Mijndomein Masters

Meedoen
In totaal kunnen acht teams meedoen. De finalisten van vorig jaar, Defusekids en GetGaming, zijn automatisch al zeker van een plek. Als je team nog niet bij een organisatie is aangesloten, dan heb je nog even de tijd. Pas op 20 maart hoef je dat geregeld te hebben. De zes online qualifiers worden gehouden van 8 tot en met 11 maart. Je kan je steeds één dag van tevoren opgeven voor een qualifier. De zes teams die het hoogst eindigen doen mee in het Mijndomein Masters knock-out toernooi.

Vertrouwd
Fans kunnen de wedstrijden als vanouds via Twitch en Fox Sports volgen. Net als vorig jaar mogen we genieten van presentator Koen “Koenz” Schobbers, analyticus Mike de Jongh en caster Jerre “Dynz” van den Berg. Natuurlijk is het roemruchte team Defusekids ook aanwezig. Zij pakten de afgelopen jaren al vele CSGO-prijzen en zijn natuurlijk favoriet om te winnen.

Mijndomein Masters

Vernieuwd
Op 21 maart worden de eerste wedstrijden niet in de vertrouwde gaskoepels in Rotterdam gespeeld, maar in de studio van in Den Haag. De prijzenpot is verhoogd naar €7500,-. Voor de finale moeten de meeste liefhebbers wat verder reizen. Het wordt namelijk op 22 juni gehouden tijdens het GameDay-evenement in Den Helder.

Mijndomein Masters