Rainbow Six viewing party in Rotterdam

27-10-2018 | 15:30

Op 18 november komen de beste Rainbow Six: Siege– teams samen om te kijken of G2 Esports nog steeds zo goed presteert onder druk. De actie is in de Jeunesse Arena in Rio de Janeiro, Brazilië en dat is een eind uit de buurt. Fans die toch met anderen alles willen volgen op een groot scherm kunnen ook in Ahoy Rotterdam terecht voor de viewing party.

Rainbow Six viewing party in Rotterdam

De acht beste teams uit de vier verschillende wereldregio's strijden om een prijzenpot van in totaal $275.000,-. De favorieten zijn natuurlijk het winnende team van Six Major Paris en daarvoor de Six Invitational: G2 Esports. Fans willen ook weten of de Aziatische teams nu eindelijk voor een verrassing kunnen zorgen tegenover de sterke Noord-Amerikaanse en Europese spelers.

Six Major Paris

Six Major Paris

Ubisoft werkt samen met Rotterdam Games Week om de finale op 18 november toegankelijker te maken voor de Europese fans. Op de derde verdieping is ruimte voor 100 liefhebbers om samen de wedstrijden te kijken, te genieten van een drankje en ook wat te eten. Rainbow Six: Siege-wedstrijden kunnen uitlopen en het programma is dan ook ruim opgezet. Een kaartje voor de Rainbow Six Pro League Finals Viewing Party kost €7,50 en daar krijg je een goodie bag bij en een drankje. De deur gaat open om 15:30 en het feest is waarschijnlijk rond 2:30 afgelopen. Je moet wel 16 jaar of ouder zijn om binnen te komen. Kaartjes zijn hier verkrijgbaar.

Rotterdam Games Week

Rotterdam Games Week is ook de organisatie die volgend jaar DreamHack Rotterdam gaat organiseren. Dit is dan ook een leuk initiatief om vast een beetje warm te draaien. Ik verwacht dan ook de komende maanden meer -evenementen in Ahoy.