Team Liquid-speler wenst Russen dood

Iedereen heeft weleens een moment dat je het hebt gehad met de wereld en er opeens iets grofs uitfloept. Dat is op zich niet erg, als je het maar niet tweet zoals Roseanne of het via een chat-kanaal de wereld in slingert. Dat laatste deed Ivan “MinD_ContRoL” Ivanov, die even geen ‘mind control' had.

Russen dood

De Bulgaar MinD_ContRoL vraagt zich na een wedstrijd af waarom Hitler geen Russen heeft vermoord. Dit zou namelijk veel beter zijn voor de wereld. Hij gebruikt weliswaar de schuilnaam ‘Tomato' om dit te zeggen, maar fans hebben natuurlijk allang door wie het heeft gezegd. MinD_ContRoL trekt vervolgens het boetekleed aan.

Mind Ctrl

Dit is natuurlijk niet genoeg en de Nederlandse teammanager Victor Goossens laat weten niet blij te zijn met dit gedrag. MinD_ContRoL krijgt een boete die meteen wordt gedoneerd aan een goed doel. Verder worden alle spelers van Team Liquid opgeroepen zich te gedragen als rolmodellen. Het blijft ondertussen een raadsel wat er nou precies gebeurt is, om deze uitspraak aan MinD_ContRoL te ontlokken.

Team Liquid