Cooler Master Mod Wedstrijd

Pimp je pc! Cooler Master organiseert voor de 10e keer de Cooler Master Case Mod World Series. Voor de gelegenheid is daarom het prijzengeld verhoogd en de wedstrijd uitgebreid met een extra klasse. De geoefende modders doen als vanouds mee in The Master League, maar beginners hebben nu een eigen plekje in The Apprentice League.

Cooler Master Case Mod World Series 2019

De beste casemodder van de wereld, oftewel de winnaar van The Master League, krijgt $10.000,-. De nummer twee ontvangt $5.000,- en de nummer drie $1.000,-. De purist met de beste Scratch Build strijkt $3.000,- op. De beste vijf van The Apprentice League krijgen ieder een waardebon van $1.000,- om te besteden in de CM Store van Cooler Master. Daarnaast krijgen ze de mogelijkheid in de toekomst meer met Cooler Master samen te werken.

Cooler Master Case Mod World Series 2019

De knutselaars onder ons die kans willen maken op de prijzen kunnen hier terecht voor meer info en het inschrijfformulier. De wedstrijd is online, dus er komt geen expositie met alle mods bij elkaar. De deelnemers sturen hun foto’s en worklog op en presenteren met foto’s en video’s hun meesterwerk.

Cooler Master Case Mod World Series 2019

Cooler Master bepaalt wie er in de Apprentice League mee mag doen. Anders kunnen ervaren modders eenvoudig met de prijs er vandoor gaan. Wie mod er weleens wat? Wie is van plan een poging te wagen? Wie is jullie favoriete modder?

Cooler Master Case Mod World Series 2019