Marine helpt Mijndomein Masters CSGO-esporters

Volgende week begint de Mijndomein Masters Counter-Strike competitie waarin acht teams elkaar bevechten met hun waanzinnige reactievermogen. De Koninklijke Marine gaat ondersteuning bieden aan zowel de esporters alsook de organisatie . Heel logisch en toch verrassend.

Mijndomein Masters en Koninklijke Marine
en Koninklijke Marine.jpeg

Marine maakt beter
Zoals we gewend zijn is de presentatie in handen van Koen “Koenz” Schobbers en het wedstrijdcommentaar wordt geleverd door Jerre “Dynz” van den Berg. De analyses zijn het domein van Counter-Strike expert Mike de Jongh, maar deze wordt bijgestaan door militairen van de Koninklijke Marine. Altijd interessant wat hun kijk is op de toegepaste strategieën van onze helden. Achter de schermen bieden de militairen steun aan de gamers op het gebied van leiderschap, communicatie en tactische besluitvorming.  

Marine wordt beter
Natuurlijk snijdt het mes aan twee kanten. De Koninklijke Marine wil beter aansluiten bij de belevingswereld van hun toekomstige collega's. Tegelijk wordt er gekeken of Counter-Strike de militairen beter kan maken in onder andere communicatie en sociale vaardigheden. Inderdaad, je kunt ook op een goede positieve manier communiceren in online games!

Mijndomein Masters

De data
De Mijndomein Masters begint op 21 maart en wordt gehouden in BinckBase, Den Haag. Alle wedstrijden zijn, zoals altijd, te zien via Fox Sport en Twitch. Tijdens het GameDay-evenement op 22 juni wordt de grote finale gehouden. Naast is er op GameDay nog genoeg te beleven op gebieden als muziek, dans, drones, (computer-)techniek en sport. Hieronder de aftermovie van vorig jaar.