Social Media

Poe Hao

Onder de namen PoeHao en Poe Hao schrijft John Ensberg al jaren over games, gadgets, hardware en evenementen. De elementen esport, virtual reality en cosplay kunnen daarbij op extra aandacht rekenen. Na lange tijd alleen op Fok.nl zijn artikelen te hebben geplaatst, is het tijd om zijn werk aan meer sites aan te bieden. Dat geeft namelijk meer mogelijkheden om zijn passies een podium te geven. Naast schrijven maakt PoeHao ook reportages van evenementen, tech en bijzondere zaken in het algemeen die in zijn straatje passen. Ook komen er regelmatig streams voorbij van nieuwe games.
Poe Hao
Poe Hao
Het #CSGO-team van Asterion verdedigde de Nederlandse eer op DreamHack Counter-Strike Rotterdam. Geniet hier van het fotoverslag van het Asterion-avontuur! Met interviews van de jongens!

http://www.poehao.com/esports/fotoverslag-interview-asterion-op-dreamhack-rotterdam/

#esports #esport DreamHack Rotterdam Ahoy Counter-Strike: Global Offensive Nino Roos Bernard Stornebrink Amon Havers Matthijs van Dongen Mark 'NexFox' Breetveld Azerty.nl
Poe Hao
Poe Hao
#Indie #adventure #game Pendula Swing spelt zich af in de roaring twenties, maar dan met een #fantasy-sausje er overheen. Veel originele vondsten en zeker de moeite van het spelen waard. De lage prijs is een troost voor de #bugs.

http://www.poehao.com/reviews/pendula-swing/

#indiedev #indiegame #PendulaSwing Valiant Game Studio
Poe Hao
Poe Hao
Als Nikola #Tesla nu wel de erkenning kreeg die hij overduidelijk verdiende, was de wereld dan beter af? Storm in a Teacup speelt met dit idee in deze #indie #adventure Close to the Sun die veel doet denken aan #Bioshock.

http://www.poehao.com/previews/close-to-the-sun/

Storm in a Teacup #storminateacup #closetothesun #videogame #videogames #gamer #game #gaming #playstation #games #xbox #nintendo #xboxone #gamers #twitch #nintendoswitch #gamedeveloper #italy
Poe Hao
Poe Hao
#Retro wordt Nieuw: #Windjammers 2 is bijna af en komt in 2019 nog uit. Alle #graphics zijn verbeterd, de #gameplay is hetzelfde en eigenlijk is er weinig … nieuw.

Never change a winning system!

http://www.poehao.com/previews/windjammers-2/

#windjammers2 Dotemu #frisbee #playstation #nintendoswitch #nintendo #dotemu #switch #nintendoswitch #ps4 #NIndie #indie #indiedev #indiegame #Nindies #retrogaming #windjammers2 #snk #arcadegames #windjammers2game
Poe Hao
Poe Hao
Nog een paar weken en we gaan de ruimte in met #indiegame Deliver Us The Moon van KeokeN Interactive. Een puzzel adventure met en zonder zwaartekracht verpakt in een boeiend beklemmend verhaal.

#DeliverUsTheMoon Koen Deetman #indiedev Wired Productions #indiegame gamescom

http://www.poehao.com/previews/deliver-us-the-moon-gamescom-preview/
Poe Hao
Poe Hao
Een analoog toetsenbord geeft je de mogelijkheid om de toetsen even gevoelig te maken als de joystick van een game controller. Waarom je zoiets zou willen en welke opties je hebt lees je hier

Wooting Calder Limmen Cooler Master Michael van der Kramer

http://www.poehao.com/hardware/cooler-master-vs-wooting-analoge-toetsenborden/