Cooler Master creëert vette race simulator

Tot vandaag mag de wereld weer kwijlen op de nieuwste technologische snufjes tijdens Computex in Taiwan. Cooler Master gaat buiten hun eigen comfort zone met een gaming setup voor bloedserieuze gamers met ruimte: de GTA-F Cooler Master Edition. Dit bijzondere ontwerp is het resultaat van een samenwerking met GTR Simulator.

Cooler Master


GTA-F Cooler Master Edition

We hebben eerder dit soort bouwsels gezien, maar Cooler Master heeft een gamingstoel met ruimte voor drie monitorschermen, toetsenbord, muis en je pc-kast voor een heel laag prijsje. Verder is er rekening gehouden voor je racestuur en pedalen. Het hele gevaarte kan op 14 verschillende punten worden aangepast aan je persoonlijke voorkeur. Hierdoor hoeft je lichaam zich niet te forceren in een bepaalde positie en kun je urenlang blijven gamen.

Cooler Master


GTA-F Cooler Master Edition

Je kan er drie monitoren op kwijt met een doorsnede van 30 tot 36 inch (91 centimeter), of één groot scherm van 50 inch (127 centimeter). Het plankje voor je toetsenbord en muis kun je eenvoudig wegdraaien. Volgend jaar komt er een versie van de GTA-F Cooler Master Edition op de markt met een racestuur en pedalen. De GTA-F Cooler Master Edition is vanaf eind dit jaar verkrijgbaar voor een bedrag rond de €1000,-.