Elder Scrolls: Legends gaat oorlog voeren

Bethesda komt met een nieuwe uitbreiding voor de card collecting game The Elder Scrolls: Legends: Alliance War. Zoals de naam al aangeeft gaan verschillende allianties met elkaar de strijd aan. Hierbij komen er ook een zwik aan nieuwe kaarten, nieuwe facties en nieuwe gameplaymechanieken, maar ook de complete aankleding van het spel is aangepast.

Een mooier jasje
The Elder Scrolls: Legends is één van de grafisch mooiste, zo niet het mooiste kaartspel dat je kunt spelen. Ontwikkelaar Bethesda gooit er een schepje bovenop en komt met andere visuele effecten, andere muziek en een vernieuwde speelmat. Hopelijk is het nog wel speelbaar voor epileptici.

The Elder Scrolls: Legends – Alliance War

Vijf facties, drie attributen
De uitbreiding Alliance War draait om vijf facties die strijden om de robijnen troon. Iedere factie heeft eigen gameplaymechanieken en een specifieke combinatie van drie attributen. In de uitbreiding Houses of Morrowind kregen we reeds kaarten te zien die niet twee, maar zelfs drie attributen hadden.

The Elder Scrolls Legends

Vanaf 15 april is Alliance War verkrijgbaar en te spelen op Xbox One, PlayStation 4, pc (Windows en macOS), Android, iOS en Nintendo Switch.

The Elder Scrolls Legends