Forza racen voor een Xbox One X

Schoenwinkel Footlocker had in samenwerking met (UK) een bijzondere actie opgezet. Iedere 20 minuten maakte iemand in Rotterdam, Manchester en Parijs kans op een Xbox One X. Een leuk initiatief waar helaas veel te weinig ruchtbaarheid is gegeven.

Gelukkige winnaar van het spel en de schoenen

Bij een medewerker kon je een lootje halen en iedere 20 minuten werd er een lot getrokken. Zodra jouw lotnummer werd genoemd, had je meteen al de game Forza Motorsport 7 gewonnen en mocht je een stel sportschoenen uitkiezen van maximaal €150,-. Daarnaast mocht je racen op een Xbox One X voor de hoofdprijs: een Xbox One X – Scorpio Edition. Je kreeg een controller in je handen en kon twee rondjes rijden op een track die voor je werd uitgekozen. Dit was een race met 23 computergestuurde tegenstanders.Tegelijkertijd werd de race in dezelfde omstandigheden ook verreden in Parijs en Manchester. De racer met de snelste rondetijd won een Xbox One X. De bekende -commentator René Treur praatte de boel aan elkaar.

Racen achter het raam

De activiteit werd op de Lijnbaan gehouden met het scherm achter het glas van de etalageruit. Zoals je op de foto's kunt zien waren daardoor niet alle details even goed zichtbaar. In een tunnel was het bijvoorbeeld meteen stikdonker. Je computergestuurde medeweggebruikers zijn behoorlijk agressief. Ik had de mazzel dat mijn lootje ook een keer werd getrokken en mocht aan de slag. Helaas ben ik dus meermaals goed hard aangetikt en verloor daarmee mijn kans op een Xbox One X op slechts drie seconden verschil.

Forza Motorsport 7 is reeds uit en verkrijgbaar voor pc (Windows) en Xbox One.

Meiden kunnen ook racen