Game Marathon voor Save the Children

https://www.playbreach.com/Tijdens de donkere dagen is het traditie iets voor anderen te doen. Ieder jaar houdt Save the Children bijvoorbeeld wereldwijd een Foute Kersttruiendag om geld in te zamelen voor minderbedeelde kinderen. Een aantal leerlingen van het Ilex College in Schiedam organiseert een Game Marathon voor het goede doel.

Save the Children is de grootste onafhankelijke kinderrechtenorganisatie ter wereld. Ze helpen kinderen die moeten leven in erbarmelijke omstandigheden, zoals oorlog en armoede. Save the Children biedt medicijnen, onderwijs voedsel, maar vooral: een veilige plek.

Save the Children - Game MarathonSponsor ā€œWhite Russianā€ zorgt voor grote beeldschermen

Klas 2A van het Ilex College in Schiedam is op zoek gegaan naar sponsoren. Zij gaan van donderdagmiddag tot vrijdagochtend gamen voor Save the Children. Gelukkig is er reeds steun van hoofdsponsor Game Mania, maar ook van Trust Gaming, Electronic Arts, Koch Media en Mindscape. De sponsors zorgen voor de leuke aankleding, games en goodies. . Een particulier was zo vriendelijk om te zorgen voor grote beeldschermen, want op de huidige is het lastig spelen. Het wordt een slijtageslag, maar de leerlingen hebben er zin in! Mocht je zelf ook Save the Children willen steunen, dan kun je je hier opgeven voor een maffe actie of hier als je iets wilt doneren