MSI laat fans zitten

We kennen allemaal van de hardware, zoals pc's, laptops, monitoren, koptelefoons, toetsenborden en videokaarten. Dat vinden ze zelf blijkbaar nog iets te beperkt. Vanaf volgende maand kun je de MSI MAG CH110 gaming chair aanschaffen om je te steunen tijdens die lange game sessies.

MSI Stoel

De CH110 is een potige stoel met een stalen frame en groot zitvlak. Het is de bedoeling de gamer stevig op zijn plek te houden en niet opeens te kantelen. CH110 weegt dan ook 27 kilo en ondersteunt een gamer van maximaal 150 kilo comfortabel. De zitting is extra groot en voert warmte (en warme dampen) via het doorluchtende foam af. De rugleuning kan 180 graden naar achteren, dus als je een klein dutje wilt doen, dan is dat geen probleem. (MSI verzekert ons dat deze feature niets met PewDiePie te maken heeft.) Om je een extra snel gevoel te geven, zijn de kussens van carbon fiber leather, wat je laat denken aan een raceauto.

MSI Stoel

Na zo'n lijst met kenmerken komt uiteraard het prijskaartje, dat als even stevig is als de stoel zelf: €349,-. Dat komt door de materialen die worden gebruikt en de manier van bouwen. Op dit moment is alleen CH110 bevestigd. Het is dus afwachten op een goedkopere variant (en een luxe met rugmassage). MSI kan ook nog niet laten weten of zij hun portfolio nog breder gaan maken, maar ze sluiten niets uit.

MSI Stoel
MSI Stoel