Warface uit op PS4

19 september 2018 | 18:15

De free-to-play shooter Warface van Crytek is nu ook speelbaar op PlayStation 4. Het is een ambitieuze game met veel verschillende gamemodes, omgevingen en natuurlijk wapens. Je kunt hier altijd wel een schietfestijn vinden waar je zin in hebt.

Je kan het met maximaal drie vrienden opnemen tegen de computer in korte missies of uitgebreide speciale verhaalmissies. De meeste gamers gaan voor PvP en dat heeft Warface ook: Team Death Match, Bom plaatsen en natuurlijk Battle Royale. Je hebt vier klassen om uit te kiezen: rifleman (schiet alles kapot), engineer (blaas mensen op), medic (genees je vrienden) en sniper (knal vijanden van afstand neer).  

Warface

De wapens die je vindt kun je aanpassen. Je kan het vizier, de loop en de rail modificeren. Mocht je interesse hebben om Warface, te proberen, ga dan eerst naar de website voor een kadootje als je je inschrijft op de nieuwsbrief.

Warface

Zoals je ziet heeft Crytek een hele hoop DLC een gamemodes klaarstaan. Warface is ook speelbaar op pc (Windows) en Xbox One.