Bewijs jezelf tijdens GameForce

Hét -toernooi van de is Masters in Mechelen, België. Dit is ook één van de weinige plekken waar je cash-prijzen kunt verdienen. Meedoen staat open voor iedereen, dus ook amateurs. Morgen beginnen de eerste kwalificaties en je kan je hiervoor nog steeds opgeven.

GameForce

GameForce

Als je aardig kunt meekomen in League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive (), Hearthstone of Rocket League, dan kun je met deze link je vrienden en jezelf inschrijven. De laatste ronde kwalificaties is op 20 september. Daarna beginnen de play offs. De uiteindelijke finales zijn tijdens het tweedaagse GameForce Masters-evenement op 13 en 14 oktober. Hieronder is een impressie van vorig jaar. De fans herkennen meteen de beste esporters, casters en streamers van de Benelux.

GameForce is de grootste gamebeurs van België, waar je kunt genieten van AAA-, indie-, retro- en - games, maar ook van , hardware en nog veel meer. Er is erg veel te beleven in de Nekkerhal in Mechelen, zoals je ook in onderstaand filmpje kunt zien. Kaartjes kun je hier kopen.

GameForce

Geef een reactie